You are here

You are here

  Autolasi vaihto

  Kun autosi jossakin lasissa on iskemä tai halkeama, lasi voi olla liian vaurioitunut korjattavaksi ja se on vaihdettava. Glassdrive pyrkii aina ensisijaisesti korjaamaan lasin, mutta jos autolasien vaihto on tarpeen, suoritamme sen alkuperäisiä varaosia käyttäen.

  Miksi autolasin vaihto on tärkeää

  Kun tuulilasin pieni iskemä laajenee halkeamaksi, autosi ei enää läpäise katsastusta ja myös omasi ja matkustajien turvallisuus voi vaarantua. Autolasi vaihto saattaa maksaa hieman enemmän, mutta tällöin turvallisuutesi on taattu.

  Jopa 34% autosi kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. Rikkoutunut tuulilasi heikentää koria ja voi muuttaa ajoneuvosi dynamiikkaa. Autolasi vaihto takaa, että pääset nopeasti ja turvallisesti jatkamaan matkaa.

  Vain alkuperäisiä varaosia

  Jos tarvitset uuden lasin, ota yhteyttä ammattiasentajiimme. He auttavat arvioimaan, onko autolasin vaihto tarpeen. Autolasien vaihto suoritetaan Glassdrivella käyttämällä ainoastaan OEM-standardien mukaan valmistettuja alkuperäisiä varaosia. Näin voimme palauttaa ajoneuvosi alkuperäiseen kuntoon.

  Lasivaurio

  Tee ajanvaraus

  Ole hyvä ja jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Tee ajanvaraus
  Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle