You are here

You are here

  Tuulilasin korjaus hinta

  Jos sinulla on lasivakuutus,tuulilasin korjauksen hinta on maksuton, eikä korjaus vaikuta yleensä bonuksiisi. Me Glassdrivella autamme sinua myös tarvittavien paperien laatimisessa.

  Tuulilasivakuutus korvaa vauriot, jotka aiheutuvat suoraan autolasiin osuneesta iskusta. Mutta vaikka lasivakuutus ei sisältyisikään autovakuutukseesi , lasissa oleva iskemä on aina hyvä korjata. Tuulilasin korjaus hinta on aina tuulilasin vaihtoa edullisempi. Anna ammattilaisemme määrittää paras toimintatapa ja tarkista myös, sisältyykö autovakuutukseesi tuulilasivakuutus.

  Tuulilasin korjauksen hinta

  Tuulilasin korjaus hinta riippuu merkistä ja mallista ja tuulilasin hinta määräytyy useiden ominaisuuksien mukaan. Anna ammattilaisemme tarkistaa lasi ja arvioida tuulilasin hinta korjauskustannuksineen.

  Laatua, johon voit luottaa

  Glassdrive pitää turvallisuutesi aina etusijalla. Ainoastaan alkuperäisten laitevalmistajien (OEM) oikeat lasit palauttavat ajoneuvosi alkuperäisen kunnon. Siksi käytämmekin ainoastaan OEM-standardien mukaan valmistettuja laseja. Alkuperäiset varaosat, tuotteet ja kokeneet asentajat takaavat laadukkaan työn.

  Lasivaurio

  Tee ajanvaraus

  Ole hyvä ja jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Tee ajanvaraus
  Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle