You are here

You are here

  Lasin halkeaman korjaus

  Tuulilasin näkökentässä oleva halkeama johtaa yleensä autosi katsastuksessa hylkäämiseen, mutta tiesitkö, että se voi myös vaikuttaa autosi rakenteeseen? Jopa 34% autosi kiertojäykkyydestä voi olla tuulilasin varassa. Pienikin kiveniskemä tai halkeama tuulilasissa voi laajentua suuremmaksi halkeamaksi ja vaarantaa oman ja matkustajien turvallisuuden. Joten jos havaitsen iskemän, anna ammattilaisemme tarkistaa se.

  Lasin halkeaman korjaus vai vaihto?

  Jos tuulilasissa oleva iskemä on 2 euron kolikkoa pienempi, voimme luultavasti korjata sen. Lasin halkeaman korjaus ei ole aina kuitenkaan mahdollista. Toisinaan tuulilasi on vaihdettava. Tämä on hieman kalliimpaa, mutta maksaa vaivan, sillä onhan oma ja matkustajiesi turvallisuus aina etusijalla.

  Milloin sitten tuulilasin halkeaman korjaus tai vaihto on tarpeen? Anna ammattilaisemme arvioida tilanne, me pyrimme kuitenkin aina korjaamaan ensin. Jos sinulla on vakuutus, korjaus on usein maksuton eikä vaikuta bonuksiisi. Lyhyesti sanottuna lasin halkeaman korjaus on nopea, vaivaton ja säästää rahaa.

  Lasivaurio

  Tee ajanvaraus

  Ole hyvä ja jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Tee ajanvaraus
  Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle