You are here

You are here

  Ajankohtaista

  Ajankohtaista

  Glassdrive on nopeasti kasvava, kansainvälinen, täyden palvelun autolasiketju. Suomessa toimipisteidemme laaja verkosto kattaa jo lähes koko maan.

  Glassdrive tuotemerkin omistaa Saint-Gobain konserni, joka toimii viidellä toimialalla; tukkukauppa, rakennusmateriaalit, tasolasi, pakkaus sekä korkean suorituskyvyn omaavat erikoismateriaalit, ollen näissä Euroopan tai koko maailman markkinajohtaja.

  Saint-Gobain Sekurit on yksi maailman johtavista lasivalmistajista, jolla on yli 340-vuotinen kokemus ammattimaisesta suunnittelusta ja vankka sitoutuminen innovointiin. Lähes joka toinen Euroopassa myydyistä autoista on varustettu Saint-Gobain Sekuritin valmistamilla laseilla. Suomessa Sekurit autolasitehdas sijaitsee Pyhärannan kunnassa, Rauman lähellä.

  Kaikessa toiminnassamme tavoittelemme ensisijaisesti turvallisuutta, luotettavuutta, hyvää palvelua ja huippulaatua. Toimintamme lähtökohtana ovat aina ihmiset. Ihmiset, jotka työskentelevät asentamoillamme ja ihmiset, jotka käyttävät palvelujamme.

  Glassdrive
  Täyden palvelun autolasiketju

  Lasivaurio

  Tee ajanvaraus

  Ole hyvä ja jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Tee ajanvaraus
  Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle